Bir Kazıda Kazayla Bulunan Ve Açıklanamayan Kalıntılar

 


Çok gizemli bir keşif Betz küresi. 1974'te büyük bir yangından sonra, Betz'in tohumu bu yerde çıkan bir yangından sonra mülkü incelemeye gitti, bir küre buldular. Şaşırtıcı bir şekilde, küre sağlamdı ve hiçbir hasarı yoktu, bütün aile bir NASA uçağı bulduklarını varsaydılar, ancak daha sonra bir SSCB casus uydusu fikri ortaya çıktı. Birbirleriyle biraz tartıştıktan sonra gizemli küreyi eve götürdüler ve bir süre sonra tuhaflıkları fark etmeye başladılar. 


Küre yuvarlandığında engellerden kurtulabiliyordu ve en tuhafı kürenin yokuşu tırmanmasıydı. Bir süre sonra her gün farklı bilim adamları Betz'in evine geldi ve bunun nasıl olabileceğini anlamaya çalıştı. Bir noktada, CIA'den insanlar geldi ve onlara garip bir küre hakkında bilgi geldi. 


Betz ailesinden araştırma için küreyi vermeleri istendi, ancak ilk başta vermek istemediler, ancak bir süre sonra evde garip şeyler olmaya başladığı için onu verdiler. Çalışma sırasında, kürenin içinde hala daha küçük çaplı birkaç küre olduğu ve malzemenin paslanmaz çeliğe benzer olduğu, ancak bilim adamlarının belirttiği gibi karasal olmadığı ortaya çıktı. Bir süre sonra tüm Betz ailesi de ortadan kayboldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar